SEO - Search Engine Optimization

Ce inseamna SEO?
   Search Engine Optimization - SEO este o subcategorie a marketing-ului online, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie.
   In sens larg, SEO reprezinta o componenta a marketing-ului prin faptul ca necesita intelegerea modului in care functioneaza algoritmii de cautare si ce ar cauta vizitatorii, pentru a stabili o corespondenta cu site-urile care ofera ceea ce acestia cauta. Anumite tehnici SEO pot implica optimizarea codarii unui site, fara a face modificari vizibile pentru vizitatori, precum ierarhizarea structurii site-ului, evitarea sau rezolvarea unor probleme care ar putea impiedica motoarele de cautare sa indexeze complet site-ul. Alte eforturi mai vizibile ar fi includerea de continut unic care este usor indexat si extras de pe site-uri web.

Ce inseamna motor de cautare?
Un motor de cautare este un program ce acceseaza internetul in mod automat si frecvent si care stocheaza titlul, cuvinte cheie si, partial, chiar continutul paginilor web intr-o baza de date. In momentul in care un utilizator apeleaza la un motor de cautare pentru a gasi o anumita fraza sau cuvant, motorul de cautare se va uita in aceasta baza de date si in functie de anumite criterii de prioritate va crea si afisa o lista de rezultate.

Aveti nevoie de SEO?
   Daca DA, va stam la dispozitie si va oferim serviciile necesare, cum ar fi:
  • efectuarea unei expertize temeinice a site-ului dumneavoastra, cu metode avansate si tehnologie insider
  • va prezentam solutii concrete de optimizare, respectiv masurile ce trebuiesc luate.
  • dupa optimizare va inregistram gratuit site-ul in cele mai folosite motoare de cautare
  • va oferim gratuit serviciul de re-analiza in vederea re-optimizarii din trei in trei luni

Doriti altceva? Nu ezitati sa ne scrieti folosind formularul de CONTACT. Suntem dispusi la orice provocare!